07 Mei 2012

Paperklip ♥ *love~

Paperclip ♥ Love~Red heart
Paperclip♥’Red heart memang agak popular masa zaman sekolah menengah dulu.Kalau di ikut zaman sekolah menengah aku ialah awal millennium,; 2000-an. Ntah datang dari mana idea ‘Paperclip♥’, maybe turun temurun daripada para senior kot.
Jom flash-back seni sentimental dengan satu cara mudah je.
papercli[ love copy
Langkah (1) Pilih satu klip kertas yang berbentuk bujur.
Langkah (2) Bengkokkan bahagian tengah ke atas. (tengok anak panah)
Siap! Dan kepilkan pada buku seperti dalam gambar. Kalau zaman sekolah dulu, diorang klip pada poket baju sekolah tu. Agak cool! Hot smile

4 ulasan:

  1. ~eh3..bentuk love..tak pernah buat pon..hehe :P

    BalasPadam
  2. Shag smp skrg buat bentuk love tu lagi :P

    BalasPadam
  3. tringat zaman sekola...paper klip yg kaler2 tu..

    intai jgk kt sini hehee..

    BalasPadam
  4. salam

    adeh..teringat kt bekas pakwe lak, dulu sll dia letak clip ni kat poket baju. nampak macho gila...sedih2....dia dah jadi milik org lain...nak nangis sat ;(

    BalasPadam

Terima kasih kerana sudi baca.
Segala penulisan dan penerbitan di dalam blog ini berdasarkan kepada pengalaman, pandangan dan pemahaman peribadi blogger ismiqbal sahaja. Tahap pemikiran manusia tidak sama dan mungkin boleh buat pembaca terasa hati kerana ketidaksamaan pendapat.