22 Ogos 2011

Tutorial #28 : Buat Avatar Sendiri [Muka Kartun


Semasa ber'blogwalking' beberapa hari lalu, terjumpa satu entriy yang tak ingat dari blogger mana pasal 'Create Own Avatar' sendiri ni....Tunjukkan skill wat avatar korang sendiri *kalau nak wat bajet hensem/cun ker leh la ni...

Sama tak? hahah


1# Klik LINK ni...Face Your Manga

2# Pilih Gender : Male/Female

3# Teruskan pilih bentuk, gaya, dan lain-lain untuk avatar anda

4# Bila dah siap, isikan form dulu. *ia akan hantar satu download link pada e-mail anda.

5# Klik Link dan Download jer..





Sama tak ngan 'abang botak' kat header tu??? huhuhu~~ Cam tak ngamm jer...

6 ulasan:

  1. nak try la mal.jadik camne muka aku gaknye

    BalasPadam
  2. alahai macam cute jer..hehe
    pandai juga diorg create yer,
    nak buat sendiri amik masa juga tu,
    kami pun nak usha ler..:)

    BalasPadam
  3. owh mcm tu jer ke..lh try nanti..tq

    BalasPadam
  4. @FaizalSulaiman : try ler jaa...byk aksesori leh try dlm tu

    BalasPadam
  5. @LiFe KaMi : ha ah..cute je macam baby cute...leh wat ikon blog

    BalasPadam
  6. @Prince Halilintar : try jgn tak try yer...

    p/s: thanx prince!! dah sampai dah kad raya prince...hehhe

    BalasPadam

Terima kasih kerana sudi baca.
Segala penulisan dan penerbitan di dalam blog ini berdasarkan kepada pengalaman, pandangan dan pemahaman peribadi blogger ismiqbal sahaja. Tahap pemikiran manusia tidak sama dan mungkin boleh buat pembaca terasa hati kerana ketidaksamaan pendapat.