14 Mei 2011

Vote for Me! DiGi WWWOW AWARDS!

10 May lepas aku dengan spontaneously masuk DiGi WWWOW Awards ni.. iaitu Malaysia's 1st by the people for the People Internet For All Awards! (copy dari banner DiGi)

Kategori yang aku join ialah "Blogger of the Year", Humbly, i know that my Blog not so Awesome but by entering this kind of Awards, i would like to appreciate this 3 years of Blogging experiences and spread the words more about my Blog! 

Kindly, VOTE for me ya!!
http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=100511181749037

Nota : Lambat betul aku join, Tarikh Tutup 20 June 2011; 11:59PM ni dah... Quote : Never Too Late

6 ulasan:

  1. akak takdok FB tak bleh nak vote utk ix! papepun gud luck utjk Ix ya.

    BalasPadam
  2. aku dah vote ko..chaiyokk...yakin boleh..

    p/s-akunye blog tu hosting+domain=RM60

    BalasPadam
  3. semoga berjaya yer,
    blog kamu pun nampak menarik jer..:)

    BalasPadam
  4. salam...dtg amik tuto...dan folowww seklai..ehehe

    BalasPadam

Terima kasih kerana sudi baca.
Segala penulisan dan penerbitan di dalam blog ini berdasarkan kepada pengalaman, pandangan dan pemahaman peribadi blogger ismiqbal sahaja. Tahap pemikiran manusia tidak sama dan mungkin boleh buat pembaca terasa hati kerana ketidaksamaan pendapat.