01 Mei 2011

‘Singer’nya Aku

Hari ni (30/04/11) genaplah 5 hari aku berkerja Part-time di khemah barangan Singer (dengar kata ia kali pertama wat jualan camni..). Not bad jugak la dengar kata KT Section Manager tu dengan jualan sini, target market yang utama adalah penduduk kampung.. Dengan pembayaran deposit yang murah, cara pembayaran bulanan pun mudah, syarat pembelian yang tidak rumit.
DSC00015
Mission Accomplished!
List-To-Do-kot :
Boleh lah ringankan beban skit untuk berbelanja untuk ke Kursus tu nanti… Jom Shopping!! (sesorang jer.. Usha—Beli—Balik; no window shopping)
Dan; aku nak gunting rambut aku yang ikal mayang ni..huhu! (tak seswai rambut panjang..)
Copy/Download software/movies/games untuk wat stock.
Seswai tak aku nak cari ‘Pet’, sekor dua buat peneman? ingat nak try ‘The Bettas’ a.k.a Ikan Laga jer.. lagi…
p/s; rasanya takde per untuk komen kot..haha!

4 ulasan:

  1. Kalau ada masa nak jemput join contest

    http://www.abgshah.com/2011/05/contest-selamat-hari-guru-cikgu.html

    BalasPadam
  2. nak shopping mesti comission masyuk ni..

    BalasPadam
  3. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Maaf lama tak ziarah kamu semua….
    Jom Terjah entry terbaru ??
    abu nak Tanya kenapa cermin sebelh kiri

    semua barang umah family aku barang-barang singer tau.... berbaloi tahan sanpai sekarang boleh guna lagi

    BalasPadam

Terima kasih kerana sudi baca.
Segala penulisan dan penerbitan di dalam blog ini berdasarkan kepada pengalaman, pandangan dan pemahaman peribadi blogger ismiqbal sahaja. Tahap pemikiran manusia tidak sama dan mungkin boleh buat pembaca terasa hati kerana ketidaksamaan pendapat.