10 Mac 2011

PC FAIR Terengganu 10-12/3/11 : Part-Time Aku

Baru jer balik jam 11 malam tadi, sakit kaki-kaki aku berdiri lama tadi...Opss~ aku jadi Part-Time kat PIKOM PC FAIR yang diadakan di Terengganu Trade Centre (TTC) bermula hari ini 10/3-12/3/2011.. Sampai sabtu ni jer...So, sesiapa yang belum datang ke PC Fair ni,,Jom!!

Pagi tadi sedang aku bersiapp-siap untuk aktiviti indoor, tetiba mendapat call dari unknown number bertanya "Berminat lagi nak wat part-time?", aku jawab ,"Part time per?"..Then, "Part time PC Fair"..dan aku terus kata OK dan dia suruh datang sekarang..masa tu lah..jadi aku masuk jam 1.00ptg..
Kalau blogger nak jumpa aku..Wahh! kita praktis wat Terengganu Blogger MINI-Gathering situ...leh? haha! Boleh dapati aku di Booth KT52; COmpany Makson Computer Sales & Services Sdn Bhd..!!
PC FAIR ni sampai hari sabtu ni jer ..tak pasti sampai kul brapa sabtu ni...so, DATANG RAMAI-RAMAI yer!!

p/s: Kesan minyak panas yang aku lumur kat kaki jadi berangin lak..pasni kena cari minyak panas lagi la...
Cepat lak masa berlalu walaupun berdiri sampai sakit betis, promo2 pelawat....

14 ulasan:

  1. haha.. nanti intan g terjah ye..:)

    BalasPadam
  2. Kedai offline dia kat mane mal?

    BalasPadam
  3. bleyla dpt diskaun lagi jd part time..

    BalasPadam
  4. hu..hu..keja elok-elok ye ix..sian kena diri lama ek??..takpe..pengalaman

    BalasPadam
  5. nice blog... join me @ fauzeemusa@blogspot.com

    BalasPadam
  6. minggu lepas jat balik kg.kalau mnggu ni balik,leh g jalan pc fair.hihi

    BalasPadam
  7. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Salam Sebuah persahabatan....
    Terima kasih
    kembara ziarah maya”

    aku pergi pc faire jb seramai-ramainyerr orang lerrrr... berpusu-pusu beli gedjet lerrrr...

    uihhhh ko part time kat sana gak kerrrr...

    BalasPadam
  8. Baru buka blog IX ari ni.
    Patutla masa pegi PC fair ari tu macam biasa tengok je muka salesman kat booth. Rupanya selalu nampak kat blog.

    BalasPadam
  9. hai.. nk tny... upcoming 30jun ade pikom pc fair kat TTC... cmne sy nk apply as promoter kat sane eh?

    BalasPadam
  10. @azyyatie : elok sangat la tu... lagipun tokey tu mmg nk cari partime... camni.. awak masuk facebook try search nama 'Hazran Hamid'.. email : makson99@yahoo.com ... tokey tu ada call sy tnya nk wat partime x.. tp saya x de d Terengganu... try la mintak..

    BalasPadam
  11. tenks sgt~ nnti sy try contect dia :)

    BalasPadam
  12. salam, dia x reply pun.... means sy xdpt la ek? =(

    BalasPadam
  13. @azyyatie : ntah la.. dah send via FB ker? biasanya ti dia call last minit kot...

    BalasPadam
  14. inbox da.. wallpost da.. email pun da... arap2 la.. nk sgt job ni =(

    BalasPadam

Terima kasih kerana sudi baca.
Segala penulisan dan penerbitan di dalam blog ini berdasarkan kepada pengalaman, pandangan dan pemahaman peribadi blogger ismiqbal sahaja. Tahap pemikiran manusia tidak sama dan mungkin boleh buat pembaca terasa hati kerana ketidaksamaan pendapat.