23 Mac 2011

Laptop Aceron Tetiba Down.

*sigh... Sedang chat ngan SCC dan kawan aku sorang, tetiba je laptop aku menjadi 'hang' untuk tempoh lebih dari 30 saat (agak-agak poyo jer). Baru je kurang 1jam aku terlintas untuk format laptop Aceron aku ni. Meragam la plak. Bukan kes lactose-intolerant . Nasib baik aku ada 'burn' Windows 7, so, re-install jer la..Win 7 Home Premium 64bit Original.. Sambil menunggu installer ni, aku membersihkan koleksi serangga mati yang dah lama terkurung. struktur badan bugs ni pn dah kejang dh. Nak awet secara betul aku tak tau lagi. Wat masa ni 'home made' awet guna varnish je. Senang nak display. -------via Sony Ericsson P1i--------

9 ulasan:

  1. Kenapa tak format masuk Linux Mint? (promote)

    BalasPadam
  2. acer ...

    mungkin kalau dah lama dia startla buat hal

    BalasPadam
  3. hui..sampai kena install balik ix.. teruk sgt ke

    BalasPadam
  4. beli lappy baru..kumpul duit dr skang..heeheheh =))

    hrp2 lappy tue sihat yee..

    BalasPadam
  5. ada masanya laptop kena dicuci juga tp service cuci kedai bukan main mahal lg baik cuci sendiri pakai vacuum..:)

    BalasPadam
  6. seksa kalau laptop atau komputer buat hal. Mau nak ketuk2 ngan tukul. Hehe

    BalasPadam
  7. Wahh~ Nasib baik IX tahu jugak pasal laptop. Kalau Shag jadi macam tu, mahu menangis lah sebab tak reti buat. Haha ;D

    BalasPadam

Terima kasih kerana sudi baca.
Segala penulisan dan penerbitan di dalam blog ini berdasarkan kepada pengalaman, pandangan dan pemahaman peribadi blogger ismiqbal sahaja. Tahap pemikiran manusia tidak sama dan mungkin boleh buat pembaca terasa hati kerana ketidaksamaan pendapat.