26 Januari 2011

Tayangan Perdana : The Green Hornet @ Wangsa Walk

Semalam 24/01/11; Ada orang ajak gi tengok Tayangan Perdana The Green Hornet kat Wangsa Walk. 4 orang totalnya. Tak pasti la tiket tu daripada mana, Radio Era kot.
Mula Di Tayangkan di Malaysia 27 Jan
The Green Hornet (still consider The Green Bee??) bagi aku merupakan satu filem komedi-aksi. Antara pelakon yang familiar ialah Jay Chou dan Cameron Diaz. Cite bermula apabila Britt Reid yang suka berfoya-foya kematian ayahnya secara tiba-tiba. Kemudian berkenalan dengan Kato, pembuat kopi feveret dia dan mekanik ayah dia. Britt tidak puas hati dengan ayah dia mula 'pancung' kepala statue peringatan ayah dia dan terserempak dengan penjahat. Selepas malam tu la diorang mula 'part-time' sebagai The Green Hornet (or The Green Bee still??)
Komen: Boleh layan la coz watak utama tak terlalu serius.
Rate : 4/5

Sebelum tayangan di mulakan, kami makan malam di......
100% Guna olive oil? Goreng kentang pun guna Olive Oil gak ker.....
Dan aku order yang No.20 (tak tahu lah apa nama dia....)

8 ulasan:

  1. best ke film nie...tak berkesempatan untuk tengok movie lagi...;-(

    BalasPadam
  2. best ek?

    btw, berkenaan iklan tu, nuffnang dah remove dan mitak maaf..

    Tolong boleh :Jom Vote Zahra yang tengah syok tido

    BalasPadam
  3. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Kajang Pak Malau kajang berlipat,
    Kajang hamba mengkuang layu,
    Dagang Pak Malau dagang bertempat,
    Dagang hamba Tumpang lalu

    guane... lame kawang dok kemari... sorry agak sebuk skrg ni..... mung gi doh tengok citer ni kerrr.... rasa macam best aje.... cos tengok iklang mmg best ouukkk..

    BalasPadam
  4. wangsa walk dkt ngn uma kak niesz..hehe..yummy!sedapnye..sesuai tuk org diet kan..berkhasiat!

    BalasPadam
  5. mcm tak layan sgt je movie tu..:)

    tetiba rasa lapar plak..huhu

    BalasPadam

Terima kasih kerana sudi baca.
Segala penulisan dan penerbitan di dalam blog ini berdasarkan kepada pengalaman, pandangan dan pemahaman peribadi blogger ismiqbal sahaja. Tahap pemikiran manusia tidak sama dan mungkin boleh buat pembaca terasa hati kerana ketidaksamaan pendapat.