15 Januari 2011

Seaglass Ice White Pendant [Display Only]

Kali ni aku cuba untuk wat "Pendant" a.k.a Loket coz tali tu beli kat pasar malam aritu terperap jer atas meja study tu...
Pemilihan bentuk Kaca Laut a.k.a Seaglass ini, yang bersesuaian untuk di jadikan Pendant coz bentuknya ala-ala taring (fang).macam Red Indian/Orang Asli yang wat Pendant daripada Gigi Taring Haiwan seperti Harimau, Buaya etc. sebagai simbol kebanggaan diri (personal) mereka.
Ini Sekadar 'Display' a.k.a Pameran sahaja yer coz 'Pendant' ni telah di''COP' oleh seseorang....
Testing kat diri sendiri dulu..Dah mintak pendapat dari Mama & Papa..Nice la diorang kata...
FOR DISPLAY ONLY yer.....

p/s: segan lak nak letak pic sexy ala-ala gigolo pakai pendant ni..hahhaha

5 ulasan:

  1. nice2..hehe..niesz dulu ade gak mcm ni, but heart la..ehehe..name pon pompuan kan..

    BalasPadam
  2. Alaaaaaaaaaaa...
    nape ade org dah COP???!
    nak la jugak..huhuhu

    BalasPadam
  3. nice, aku pun suke akesori gak...

    terutamanya vintage. ;)

    BalasPadam
  4. cntik.....umm tingin nk jgk.......

    BalasPadam
  5. dah ade yang cop...uhukksss...
    berkenan warna putih..=.-

    BalasPadam

Terima kasih kerana sudi baca.
Segala penulisan dan penerbitan di dalam blog ini berdasarkan kepada pengalaman, pandangan dan pemahaman peribadi blogger ismiqbal sahaja. Tahap pemikiran manusia tidak sama dan mungkin boleh buat pembaca terasa hati kerana ketidaksamaan pendapat.