19 Januari 2011

Kalau Facebook takde, 1Malaysia.com kan ada!!

Dulu aku terbaca post kat Group Malaysia Vloggers pasal penggantian Facebook dengan Laman Sosial 1Malaysia.com ni.. Setelah heboh satu dunia pasal pembubaran facebook.com tu..(actually aku tau berita tu pun entry-entry blog yang melambak pasal penutupan facebook.)
Mari kita rakyat Malaysia Berjinak-jinak dengan laman sosial versi Malaysia punyer ni.(walaupun masih tak brapa faham sesangat)
Ni Profil 1Malaysia.com aku punyer...Add la kalau sudi yer...hehee!
Ezran (kiri) dan Yew Hong melihat sambutan yang diterima orang ramai terhadap laman web sosial 1malaysia.com yang dibuka kepada umum 12 Januari lalu.   Sumber: mStar Online
12 Januari 2011 tu baru di buka pada umum, dan aku baru jer sign-up 17/01/11, 2:34AM lepas...

[Klik sini untuk Baca Berita Penuh dari mStar Online : 1Malaysia.com sedia ganti Facebook]

22 ulasan:

  1. salam

    wah betol ke ni? ramai yg tak tahu ni.. Lepas nie nak wat entry pasal ni juga bole?? minta permision ni hehe.. and nak war2 kan kat FB hehe..;)

    BalasPadam
  2. wah
    cam besh!
    tp tak berminat...
    hehehe


    NAK TAU PASAL PERKEMBANGAN PEGUAM YANG HINA AZAN??? FELDA TERUS MENDAPAT BANTUAN KEWANGAN??? JOM TENGOK ... http://jantankeparatii.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. Macam frenster je.. ada lagu, games..

    huhu..

    BalasPadam
  4. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Alternatif baru kalau face book tutup..... ketagih FB aku kalau tak aderrr

    BalasPadam
  5. LOL! nmpk best jerk. mcm fb gak,
    steady2. xD

    BalasPadam
  6. haaaa.bgs gak nih..nnt nak buat jugak lah. hehe

    BalasPadam
  7. baru tau ada 1malaysia.com mcm FB..hehe
    kira ni versi malaysia le, kalau popular nak juga masuk..:)

    BalasPadam
  8. menarik gak ni...

    skrng cuba2 untuk twitter walaupun tak faham sgt...

    BalasPadam
  9. huhu~ Sy x sign up lg..best x??huhu

    BalasPadam
  10. Ada problem tadi waktu Shag nak sign up. Uhuk~

    ;'(

    BalasPadam
  11. thanks mr.ix.. bru tahu ttg ni...

    BalasPadam
  12. smgt patriOtik name laman sosial tuh....1Malaysia.....nk try gak la....:)

    BalasPadam
  13. salam

    nak tunggu Drooookkk la..heheh

    BalasPadam
  14. dR book pon ade..hehe..pink lagik!

    BalasPadam
  15. baru tau jugak ni..cuma ada ke tak der tak kisah sangat..:)

    BalasPadam
  16. salam

    terjah malam melawat rakan yang syira follow :D

    BalasPadam
  17. slm..

    mcm best je ni,nak buat gak la.heee

    follow kat sni^^

    BalasPadam

Terima kasih kerana sudi baca.
Segala penulisan dan penerbitan di dalam blog ini berdasarkan kepada pengalaman, pandangan dan pemahaman peribadi blogger ismiqbal sahaja. Tahap pemikiran manusia tidak sama dan mungkin boleh buat pembaca terasa hati kerana ketidaksamaan pendapat.