04 Januari 2011

1st Website Design [Akhirnya dapat Cheque]

Setelah puas aku tunggu, kata diorang sudah cek deposit minggu lepas.. tapi bila tengok kat Maybank2u, baru je masuk semalam..Aigooo~~ (tiru gaya blogger manakah sebut aigooo ni yer....)

Payment tersebut hasil daripada pertolangan kawan aku yang meminta untuk membuat website bagi satu company ni, Nama company: De Royazz Resources. Masa tu tengah ada event MAHA kat Serdang..So, diorang ni pula membekalkan alatan-barangan veterinar, memang perlulah website kan.

Hasil website ni lak hasil kerjasama aku dan satu kawan maya jugak, kami berinteraksi secara maya: 
Call, SMS, Email, YM, FB.
Dan terima kasih buat dia juga aku berjaya menyiapkan website ini dengan menggunakan Joomla dan FileZilla yang aku pelajari kurang daripada 2 minggu sahaja! Pheww~~

Boleh la wat duit saku skit-skit..

9 ulasan:

  1. Tahniah, Mal!
    ko leh buat side income ni weh!congrats!

    BalasPadam
  2. thanks drop a comment kat rizal punya blog...iGossip. join la contest ni..ur blog is nice n sure i'll be reading everyday

    http://igossiprizal.blogspot.com/2010/12/pose-slumber-laptop-contest.html

    BalasPadam
  3. wah...web designer ke....bestnya sbb pandai buat sendiri...hehhehe..takyah nak suruh org buatkan utk diri sendiri kan....selain tu boleh masyuk lagi....heheh

    BalasPadam
  4. @FaizalSulaimanharap-harap camtu la pasni.....huhuh...

    BalasPadam
  5. @.:rizaL:.okay rizall..nnti i usha2..klu menarik apa salahnya join kn...hehe

    BalasPadam
  6. @deqdeqni pun sebab kawan yg mintak tolong dan ada la kawan yg tolong ajar.....

    BalasPadam
  7. wah3..best gler....tahniah..cantik la website tuu..huhu..gmbr kucing putih tu cumell..huhu

    BalasPadam
  8. AS SALAM. EN. IQBAL MASIH PART-TIME BUAT WEBSITE KE?
    EMAIL SAYA DI baroqahagroshop@gmail.com
    TERIMA KASIH.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Maaf la ya tuan. saya dah lama tinggal buat website ni..

      Padam

Terima kasih kerana sudi baca.
Segala penulisan dan penerbitan di dalam blog ini berdasarkan kepada pengalaman, pandangan dan pemahaman peribadi blogger ismiqbal sahaja. Tahap pemikiran manusia tidak sama dan mungkin boleh buat pembaca terasa hati kerana ketidaksamaan pendapat.