26 Disember 2010

Palestine-Israel Map

While i was Google-ing; 
Keyword : Palestine
Search for image.
and this is the image of Palestine-Israel Map.
Always shock to see this map!

Read an article by Michael R. Burch; the editor of The HyperTexts 

p/s: as Maher Zain sing in his Song; "Palestine will be Free"

3 ulasan:

  1. mana hilangnya boikot barang israel??

    BalasPadam
  2. salam mr ix...

    esok kol 10 kat TER..
    cik tom mintak nom tepon orang yg nak join ni, so boleh tak bg nom tepon kat entry tok yg latest, tok dah baut comment moderation..

    so nombor mr tok je lah nampak, papehal tok inform...

    BalasPadam
  3. the first map is full of lies...

    and didn't eve showed that before this land was full of jewish and cristianes..!!!

    but as always.. you realy know how to diflect the truth..!

    BalasPadam

Terima kasih kerana sudi baca.
Segala penulisan dan penerbitan di dalam blog ini berdasarkan kepada pengalaman, pandangan dan pemahaman peribadi blogger ismiqbal sahaja. Tahap pemikiran manusia tidak sama dan mungkin boleh buat pembaca terasa hati kerana ketidaksamaan pendapat.