17 Disember 2010

Blogwalking Mode!! Sape nak Jemput aku?!! Cepat!!

OK! sape nak jemput aku??!! Aku tengah rajin nak ber blogwalking ni..Bukan senang nak klik tab Mozilla Firefox ni banyak2..Pastu pasang headset letak atas meja (bukan kat telinga coz ada sesetengah blog pasang auto-play music...) . So, taknak serabut-serabut dengan music yang pelbagai...saje je letak headset. Agar dapat blogwalking dengan tenang dengar bunyi hujan turun dengan agak lebat.

Di malam sabtu ni rajin lak aku berBlogwalking....
Fuhhh~ Sejuk btol kat umah ni...Umah kampung jer....Time ujan-ujan malam camni memang lah sejuk duk umah kampung, agak-agak ada lah 24 darjah celcius kot..
Memang Musim Monsoon Timur Laut kat Terengganu sekarang ni....

Aku cuba men'sabar'kan diri...meluaskan network blog ni.....So, sape yang nak jemput aku gi komen blog korang....meh la..! (jangan lupa sediakan makan minum untuk tetamu yang tak tau malu ni yer......)









8 ulasan:

  1. SJ nk jemput ke blog SJ...klo rajen..jom la join sekali contest~!

    BalasPadam
  2. huhu...lebey kurang ar...btw xkan walking je kowt...fllow r bro... =))

    BalasPadam
  3. Jowm dtg blog saya .. I,m new blogger .. follow me plez .. hehe .. salam perkenalan

    BalasPadam
  4. wah! tuan rumah nie pun suka blog walking jugak dgr2nya... td pun dah singgah...tocei2x...

    meh slalu komenggg blog deqlis yaa..

    klu pergi cuti2x tu jom join my contest..

    salam kenai...bw sampai lebamm...mihahaha

    BalasPadam
  5. rajin eh mr xl nak bw..sy plak mmg tgh ade mud nk bw tp tenet tgh beat hal..huhuk..p0ning den..

    BalasPadam
  6. singgah blog kamu semula ^_^

    BalasPadam
  7. come visit my blog jugak ..

    http://boleyblah.blogspot.com

    BalasPadam

Terima kasih kerana sudi baca.
Segala penulisan dan penerbitan di dalam blog ini berdasarkan kepada pengalaman, pandangan dan pemahaman peribadi blogger ismiqbal sahaja. Tahap pemikiran manusia tidak sama dan mungkin boleh buat pembaca terasa hati kerana ketidaksamaan pendapat.