29 November 2010

Terima MMS yang Tolak Kredit!

Beberapa minggu gak hadapi masalah ni :
Receving Unknown MMS that declined prepaid

MMS ni aku terima sebaik sahaja kredit aku melebihi RM2. Coz setiap kali aku menerima MMS ni , RM2 akan di tolak.huhu.
Biasanya coz aku secara automatik/unknown aku telah subscribe pasal ntah=apa=apa...Tapi aku takde subscibe pape pun.
Penyelesaian :  oleh kerana dah tak tahan akibat gangguan emosi jiwa dan raga, aku pun gi la mengadu ker Balai Biru kat bandar  tu. Menurut Celcom Center tu, aku telah subscribe dari tak-tau-lak. So, On the spot, staff bertugas meminta aku send STOP ALL ke no. yang di berikan..
PROBLEM SOLVED





4 ulasan:

  1. pernah kene gak..
    bengong betol!
    1 sms rm2 kene tolak..

    Latest Entry:
    http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/berjimba-di-kota-keriangan.html

    BalasPadam
  2. saya tgh kene mcm ni la skrg.bengang je.topup2 kedit kne tolak cmtu je.nak pegi ngadu jauh lah pulak kat bndar sne.cmne ek?de solution lain x?plizz help me :(

    BalasPadam
  3. @Anonymousleh tau x camne jenis MSG dia? kalau sama maybe leh hantar ke no.sama gak kot.

    BalasPadam

Terima kasih kerana sudi baca.
Segala penulisan dan penerbitan di dalam blog ini berdasarkan kepada pengalaman, pandangan dan pemahaman peribadi blogger ismiqbal sahaja. Tahap pemikiran manusia tidak sama dan mungkin boleh buat pembaca terasa hati kerana ketidaksamaan pendapat.