10 November 2010

Ceramah Keselamatan Kebakaran @ MARDI

 Hari Khamis 28 Okc 2010 merupakan, 2nd last day aku praktikal di MARDI Kuala Terengganu ni. Hari Khamis ni macam biasa ada bacaan Al-Quran dan pengumuman skit, kiranya ni perjumpaan mingguan la. Dan pada hari tu gak selepas perjumpaan tu ada Ceramah Keselamatan Kebakaran oleh Jabatan Bomba dan Penyelamat




 Selepas jer ceramah dalam lebih kurang 2 jam tu, kenalah tunjuk praktikalnya lak.. Selepas jer makan pagi, demo pengendalian pemadam api bermula.
 Tu lah rupa Pengarah MARDI Terengganu bila nak padam api kalau nak tau..hehhe
Yang ni bukan pengarah yer... Naib Pengarah kot...


Ok dah habis dah....hehe..tak banyak tulis pun. Takpe lak.korang tengok jer gambar-gambar tu faham la citer dia erk. Cuma nak bagitau Ceramah Keselamatan Kebakaran jer..


2 ulasan:

  1. opis dla pun kate nak buat, tp x wat2 lg..best gak sbnrnye kan sebab ade demo..hehe

    BalasPadam
  2. ingat mal sekali join praktikal kebakaran neh:)

    BalasPadam

Terima kasih kerana sudi baca.
Segala penulisan dan penerbitan di dalam blog ini berdasarkan kepada pengalaman, pandangan dan pemahaman peribadi blogger ismiqbal sahaja. Tahap pemikiran manusia tidak sama dan mungkin boleh buat pembaca terasa hati kerana ketidaksamaan pendapat.