18 Julai 2010

Seaglass Keychain [Silver Plated Artistic Wire]

Masih ingat "Silver Plated Artistic Wire"?? (refer entry: Order Artistic Wire dari KL!)
Setelah mendapat dua 'order' daripada Lukman (my BEST classmate). Aku berjaya menyiapkan tempahan tersebut. (tapi tersalah wat 3 lak..huhu!)


White Seaglass Keychain : Code: A0001 [SOLD]


White Seaglass Keychain : Code: A0002 [SOLD]


White Seaglass Keychain : Code: A0003 [
SOLD]

p/s: These are my FIRST three (3) edition of my Seaglass Keychain Silver Plated Artistic Wire!

10 ulasan:

  1. siyes memang cantik!

    bal u should try another color.. memang confirm lagi fancy, try gold wire or green/blue .. kalo bal tgk sendiri wire2 tu kat kedai, mmg rambang mata nak pilih

    BalasPadam
  2. whoaaa lawanya mal!

    congrats!!

    satu, bole?muhahahahahaha

    BalasPadam
  3. ko dpt mene seaglasses tu...

    best2...suke

    BalasPadam
  4. mau!!!!!!!! XD cop tempah hak nie: A0003! org lain sila jgn tempah! nnti same tabes. hahaha.. XD

    BalasPadam
  5. re: Sofi said...
    x berkesempatan lagi nk gi sana..huhu..try yg ni sampai balik modal dulu bru try yg lain..hehehhe..


    anyway, thax to so much to Sofi n unknown017 yg beli artistic wire ni....

    BalasPadam
  6. re: Sophon Charoenpura II said...
    yup...mmg 100% wat sendiri.....natural source..

    BalasPadam
  7. re: FaizalSulaiman said...
    klu nk satu kena order n deposit la...hehhe...

    BalasPadam
  8. re: mryesterday said...
    seaglass tu aku cari di tepian pantai jer..artistic wire je r modalnya.

    BalasPadam
  9. re: mc1over™ said...
    hehehe! nk ke yg ni...bleh je aku simpankn....1st 3 edition hasil kerja aku..

    BalasPadam

Terima kasih kerana sudi baca.
Segala penulisan dan penerbitan di dalam blog ini berdasarkan kepada pengalaman, pandangan dan pemahaman peribadi blogger ismiqbal sahaja. Tahap pemikiran manusia tidak sama dan mungkin boleh buat pembaca terasa hati kerana ketidaksamaan pendapat.