07 Jun 2010

Jadual Piala Dunia 2010 Waktu Malaysia Bergambar

Demam Bola sempena Piala Dunia FIFA 2010 kini melanda seluruh dunia....Bagi rakyat Malaysia yang inginkan Jadual Piala Dunia 2010 Waktu Malaysia Bergambar (hasil usaha Torrent Jiwang) boleh muat turun link di bawah.





JWG Jadual Piala Dunia 2010 Waktu Malaysia Bergambar.rar

p/s: selepas 'download' kena 'extract' fail terlebih dahulu....

credit:
This Torrent file is tracked by Torrent Jiwang

http://torrent.jiwang.cc
- Private Tracker
- Invitation Only Registration

http://torrent.jiwang.ws
- Malaysian TV-Shows
- Official Jiwang MediaTeam Release
- Open To Public Registration

6 ulasan:

  1. eyh, mal pun football fan ker? x tau pun huhu

    BalasPadam
  2. bereh.. :) nti akn siap didonlod n print.. haha

    BalasPadam
  3. ┌─┐ ─┐
    │▒│ /▒/
    │▒│/▒/
    │▒ /▒/─┬─┐
    │▒│▒|▒│▒│
    ┌┴─┴─┐-┘─┘
    │▒┌──┘▒▒▒│
    └┐▒▒▒▒▒▒
    └┐▒▒▒▒┌
    Peace no war...
    Sama2 la bagi sokongan atas usaha bersama ini..
    Kami mengecam kezaliman ISRAEL terhadap saudara Gaza http://firestartingautomobil.blogspot.com
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    yup thanks aku pun dah print letak kat dinding ni.. takut lupa... thaks ye

    BalasPadam
  4. nak cakap.
    tqa xske bola.
    hahah tetibe

    BalasPadam

Terima kasih kerana sudi baca.
Segala penulisan dan penerbitan di dalam blog ini berdasarkan kepada pengalaman, pandangan dan pemahaman peribadi blogger ismiqbal sahaja. Tahap pemikiran manusia tidak sama dan mungkin boleh buat pembaca terasa hati kerana ketidaksamaan pendapat.