15 Disember 2009

Sungguh Enak Bila Orang Belanja Makan ;-D

Pada suatu hari, seorang lelaki telah berkata, "Duit cek nuffang dah masuk dah....Jom!! Pizza ker McD ke KFC? Pizza jer x pernah mkn skali lg..."
Aku dengar tiada pertanyaan kepastiannya terus....JOMM!!!!!!!!!!!!!

Nak gi Pizza Hut kat bandar ke kat Giant?? Malas sgt nk g jauh2..singgah Giant jer ler....
(Nak complain skit..walaupun tahap kebersihan tahap A tapi xde ler A sgt bg aku...bagi B jer..xpn B+ jer....huhu....pelayan x mesra sgt...)

Sesiapa yg melihat silahlah melelehkan/menegukkan air liur anda coz memang aku sengaja bg korang terliur dengan gambar ni....

Pizza Super Supreme
(Memang amik yg utk 2 org...)
Aku x faham sgt ler Pizza ni..kata xde cheese pizza pe ntah...tp bila mintak tambah cheese ada la plak...x pasal2 kena charge extra-cheese...huhu


Dengan senyuman yg paling menawan & menggoda menikmati makanan free....

Terima Kasih Daun Keladi,
Pasni Belanja ler McD!!

7 ulasan:

  1. owh! diriku tercampak jauh ke subang.. kalu x, bleh join sekaki hahaha (tak malu sungguh diriku ini) ekekek

    BalasPadam
  2. enyheartdiamond...

    lapar pi ler mkn...ke nk tunggu org blanja?? hihi

    BalasPadam
  3. Sofi ......

    tercampak kat subang xper leh mkn belah sana....

    BalasPadam
  4. H.R Putera Yusoff..........

    ye la..bila u nk blanja i yer??? hurmmm....hihi

    BalasPadam
  5. makan kat pizza hut ke?
    kalau pizza hut bukan free ke utk extra cheese?

    BalasPadam

Terima kasih kerana sudi baca.
Segala penulisan dan penerbitan di dalam blog ini berdasarkan kepada pengalaman, pandangan dan pemahaman peribadi blogger ismiqbal sahaja. Tahap pemikiran manusia tidak sama dan mungkin boleh buat pembaca terasa hati kerana ketidaksamaan pendapat.