31 Disember 2009

60 Saat Sebelum 2010 [Review Tarikh 2009]

[scheduled post]
12/31/2009
11:59PM


60 saat sebelum 2009 menutup tirai malam
60 saat sebelum 2010 membuka tirai pagi

Tahun 2009 yang penuh dengan kenangan manis dan pahit
2009 yang mempunyai kelebihannya yang tersendiri

TARIKH PERIBADI
09.07.09 : Ulang Tahun Kelahiran yang ke-22.
15.07.09 : KOnvokesyen ke-7 UMT (B.Sc.Marine Biology)
09.12.09 : Interview Photographer (Walaupun xde study background tp skill photography aku di iktiraf dengan temuduga ni.)


TARIKH 2009 (yang "CooL")
09.09.09 : Suatu tarikh yang hanya wujub sekali seumur hidup
20.09.2009 : Hari Raya Aidilfitri
Jam 12:34:56 Tarikh 07.08.09

ISNIN
Tahun Baru Cina (26 Jan), Maulidur Rasul (09 Mac), Israj & Mikraj (20 Julai), Hari Merdeka (31 Ogos), Nuzul Al-Quran (07 Sept), Aidilfitri ke-2 (21 Sept)

JUMAAT
Hari Pekerja (1 Mei), Solat Terawih Pertama (21 Ogos), Aidiladha (27 Nov), Awal Muharam 1431 Hijrah (18 Dis), Krismas (25 Dis)

01 Januari 2010


Nota : Dapat new year present dari Mama~~ pencuci muka jer...

8 ulasan:

  1. i suka tarikh 789 :)

    happy new year! :)

    BalasPadam
  2. selamat tahun baru.. semoGa tahun ini lebih bermakna.. dan sentiasa berada di bwah lembayunG kuasa YANG MAHA ESA.. Aminn

    BalasPadam
  3. MAMA bagi pencuci muka? ok la tu... mama kita bagi deodoran hari tu. hhehehe... teringat kat mak, sebab dari dulu sampai sekarang, seluar dalam suruh mak beli, sebab malu nk g supermarket beli. huhu

    BalasPadam
  4. Selamat Tahun Baru 2010..Moga beroleh kejayaan dan dipermudahkan semuanya..INSYALLAH..

    BalasPadam
  5. hepi new year...

    harap tahun 2010 ni lebih baik dari tahun2 sebelumnya..

    Semoga dipermudahkan rezeki ditahun 2010 ini...

    AMIN~


    p/s: dont forget me, kenang daku dlm doamu :D

    BalasPadam
  6. HAPPY NEW YEAR 2010/1431h SEMUA!!

    moga tahun baru ni lebih bermakna untuk semua blogger....

    BalasPadam

Terima kasih kerana sudi baca.
Segala penulisan dan penerbitan di dalam blog ini berdasarkan kepada pengalaman, pandangan dan pemahaman peribadi blogger ismiqbal sahaja. Tahap pemikiran manusia tidak sama dan mungkin boleh buat pembaca terasa hati kerana ketidaksamaan pendapat.