14 November 2009

Soundtrack Sumpah Bunian (atau Pan's Labyrinth + Wallpaper)

Korang tengok x cite TV3 "Sumpah Bunian"??
Aku x layan pun, x 'follow' pn cite tu...
tp aku suka dia punyer 'soundtrack'...
Aku rasa aku pernah dengar 'soundtrack' yg sayu tu dalam satu movie...

cari punyer cari baru aku teringat...
Rupanya "Soundtrack" tu asal daripada movie yg sedih, sayu, tragis ni....memang suka sangat cite fantasi 'spanish' ni...
(soundtrack mcm lagu blog aku sekarang..)
Tajuk Soundtrack tu;
"Navarrete - Long, Long Time Ago"

(Click the icon to DOWNLOAD soundtrack)
if failed, try this Mirror#1 : DOWNLOAD

Pan's Labyrinth [2006]
(Spanish :
El Laberinto del Fauno)


(Pan's Labyrinth Desktop Wallpaper_1024x768)

PAN'S LABYRINTH is a thrilling, violent fairy tale set in post-Civil War Spain. Ivana Baquero stars as Ofelia, a young girl who moves with her mother, Carmen (Ariadna Gil), into the home of Captain Vidal (Sergi López), in an abandoned mill in the middle of dark, dangerous woods. Vidal is leading his team of soldiers against resistance fighters--and he will do whatever is necessary to kill every last one of them.
A flying creature leads Ofelia through a garden labyrinth and into an underground cave ruled by Pan, who believes that Ofelia might be the lost princess of this strange yet magical place. To prove she is royalty, Ofelia must complete three tasks, each more difficult and terrifying than the previous one.


5 ulasan:

  1. hehe..ada tgk gak sumpah bunian tu.citer melayu kita banyak pakai music score luar kan?

    BalasPadam
  2. .nk dload!
    .tp kang malam x leh tido plak kang T____T

    BalasPadam
  3. This comment has been removed by the author.

    BalasPadam
  4. cite yg sedih gak...menang award gak movie ni...

    BalasPadam
  5. nuar pun baru tahu rupa2nya runut bunyi sumpah bunian tu dari filem omputih ni sebb dgr dari blog ni...hihih =D

    BalasPadam

Terima kasih kerana sudi baca.
Segala penulisan dan penerbitan di dalam blog ini berdasarkan kepada pengalaman, pandangan dan pemahaman peribadi blogger ismiqbal sahaja. Tahap pemikiran manusia tidak sama dan mungkin boleh buat pembaca terasa hati kerana ketidaksamaan pendapat.