16 September 2009

Jawab Soalan, Dapat Duit =P

Jeng!!! Jawab jer soalan survey, pastu dapat upah..Nak??
Sila click imej bawah ni untuk lawat webpage



Youthsays.com merupakan laman web survey yg membolehkan semua AHLI berkongsi pandangan, soal-jawab sesama AHLI (Youth Answer), berkongsi pandangan/status (Youthink)
~Ala-ala TWITTER~

Bila anda CLICK pada imej di atas..terus masuk WEBPAGE Youthsays


Pastu "REGISTER" ler...Simple jer


Pastu "ACTIVATION LINK" akan di hantar ke emel anda
(Contoh dalam emel Mr.HS..baru jer jawab 1 survey berbayar dapat RM0.50)

Lepas klik ACTIVATION LINK, akaun Youthsays anda pun dah VALID
Anda dah leh EDIT PROFIL, Join Youth Answer, Youthink & Survey


Contoh akaun Mr.Homosapiensz

Terdapat dua jenis survey, Survey Berbayar & Tidak Berbayar

Tambahan lagi, setiap AHLI yg ACTIVATE Youthsays.com bawah LINK anda...
Anda akan di kreditkan RM 0.20


Senang jer...
sambil2 anda ONLINE, buka BLOGSPOT, FACEBOOK, MYSPACE,TAGGED, YOUTUBE...
Tambah ler satu WEB lagi setiap kali anda ONLINE.
.
YOUTHSAYS.COM


(Kredit kepada Mello untuk info pasal Youthsays ni)

5 ulasan:

  1. I know the result will be appeared on but I'm not sure, how do they will pay us?..Is it by check?...or by bank in?...or?.. any idea?..

    BalasPadam
  2. yay! dh bleh comment!! hoho..~

    BalasPadam
  3. Aku dh register dh tp x ada smpai pun activation link kt emel,, mcm mne tu??

    BalasPadam
  4. Salam Ramadan dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

    Salam lembaran Aidil fitri Maaf zahir Batin sesungguhnya aku ade buat salah terkasar bahasa harap di ampun... salam kenalan…….

    Lemang lontong ketupat laksa,
    kuih semprit kuih koya,
    Sebulan sudah lama berpuasa,
    Tiba masa untuk merayakannya,

    "Ramailah orang memasang pelita,
    berbaju melayu cantik ceria,
    Salam dihulur kemaafan dipinta,
    Menyambut aidilfitri hari mulia"

    Maaf kerana lama tak berkunjung diblog korang kerana aku kesibukan disaat kerja-kerja-akhir di bengkel.. sorry.. aku tetap mengingati kalian semua.. my friends.. sincere azli…

    ha..ha..dah boleh comment tak de ape nak comment pun.. oh ye aku dah try but kat blog aku lagi satu.. tapi untuk blog Firestarting belum buat lagi lah

    BalasPadam

Terima kasih kerana sudi baca.
Segala penulisan dan penerbitan di dalam blog ini berdasarkan kepada pengalaman, pandangan dan pemahaman peribadi blogger ismiqbal sahaja. Tahap pemikiran manusia tidak sama dan mungkin boleh buat pembaca terasa hati kerana ketidaksamaan pendapat.