01 Ogos 2009

New T-Shirt [Sayap~] & Shopping ngan family


Jam sekarang 4.26 A.M...
Aku macam biasa minum 2 sachet 'instant coffee' budget nk stay up...
[bila dpt online sure stay up..tp line 'slow' teramat sangat..x dapat nk comment dalam posting blogger lain..asyik 'error' jer...sorry guys!]

Siang tadi aku wat 'design' ni kat baju terpakai aku...
jeng~ jeng~ jeng


Cool x??
Aku memang teringin nk ada 'sayap' kat belakang~
ala2 'angel gitu....ahaks...[Lepas ni leh wat 'sayap' devil' lak..hhoho!]

Sambil 'online' sambil tengok movie "Surf's Up (2007)"..bru je copy tadi..

Dalam Jam 9 MLM td,,parent aku ajak g shopping kat Mydin Mall...[macam biasa..very crowded!]..pusing2 dalam Mydin tu..beli pe yg patut...penuh satu troli..
[amik ko punyer cashier! nampak lenguh jari2 dia nk scan barang tu..ahaks!]
'Seaweed"(nk try wat sushi ler..sushi melayu..ahahha!!), tepung cheese cake, dye warna putih (untuk t-shirt design dye nanti), buku tunai (akaun)

Sementara tunggu Papa gi ATM jap~ kitorg sempat ler ber"possing"..haha~



Dalam kul11 mlm gak kitorg sampai umah~~ shopping x ingt waktu~~ ishk~

p/s : Berbelanjalah dengan cermat~ Bandingkan harga sebelum membeli..

15 ulasan:

  1. waaaa.. ade sayap....
    nak terbang keee??
    wahahaha....
    blh baby tumpang skali...

    BalasPadam
  2. sanGat cool lah baj nie... nak nak nak leh tak???
    boleh lah ea??? **sambil wat muka cedeh**

    BalasPadam
  3. weh....ko lukis ke belakang t-shirt ko tu? semart ar...
    aku nak gak sayap!! huhu

    BalasPadam
  4. @baby
    : meh naik blkang kita terbang ke langit..haha


    @iema
    : klu nk leh tempah..hihi..tp design simple2 jer


    @alia
    : yuppp...buat sendiri ngn design guna adobe jer..

    BalasPadam
  5. memang cool le design sayap tu

    BalasPadam
  6. wahh ade sayapr happening!

    BalasPadam
  7. nak angel wings
    huhu
    sesuai tajuk blog xuen

    BalasPadam
  8. Owoh ..Mydin Mall...bile teringat kan kampung aku rase cam nk gi makang sotong celup tepung la pulak rasenyer..hehe

    BalasPadam
  9. 1 Pengguna 1 Harga..haha.. berbelanja dengan berhemat k..
    Sayap nak terbang ke mana?..hehe

    BalasPadam
  10. @sofi
    : rasa cool gak (prasan skit...hehe)


    @rizz
    : tetiba teringat Geng Sayap...haha

    @xuen adyla
    : masa wat ni tringt blog xuen gak...


    @chem5007
    : sotong celup tepung kat hala ke seberang takir nung sedap...rm6 sekor...mmg besar n fresh...lembut jer...x r liat mcm kedai lain...


    @ad rifza
    : ye ler....berbelanja ngn berhemat.... nk terbang ke dunia khayalan..ahaks!

    BalasPadam
  11. ye ar..aku makang kat batu rakit. Ikan pari ader gok...x lar sotong semata2.

    BalasPadam
  12. wahh.. smart jugak.. guna brush ps ker?
    pastu gie cetak kedai ker?
    or lukis sendiri?

    BalasPadam
  13. @chem5007
    : aku x mkn lg pari dinun...

    @along arman
    : mula2 edit PS pastu tekap kat kertas, then dye sendiri jer....

    BalasPadam
  14. wah..ikmal redesign t-shirt, yg belakang tu btol2 gantung sepasang sayap bulu itik wakakaka~

    BalasPadam
  15. @yet
    : pinjam ur baby birdies ler letak dlm poket...manatau dia terbang skali ngn mal ker...ahakss

    BalasPadam

Terima kasih kerana sudi baca.
Segala penulisan dan penerbitan di dalam blog ini berdasarkan kepada pengalaman, pandangan dan pemahaman peribadi blogger ismiqbal sahaja. Tahap pemikiran manusia tidak sama dan mungkin boleh buat pembaca terasa hati kerana ketidaksamaan pendapat.