22 Mei 2009

Kisah Hamster dan Kucing (My Pets)

Fuhhh..dah lama x update blog ni...dah siap ber"sawang" habis..
maklum ler...aku skrg dah stay kat kampung dah...internet xde..so, menumpang ler wireless umah sofi ni....

so..kebosanan tu biasa ler...cuma cara nk mengatasi jer camne.nasib baik ada laptop ni..leh edit2 video...edit gambar ker...main2 ngn hamster, kucing, ikan ker....ahakss

Kucing ni namanya 'Nana"..xtau knp panggil camtu..aku panggil "Meow" jer..
Ni bagi makan ke 'Nana' versi aku..ahaks!!
bila goncang jer bekas makanan dia terus alert n datang...

Nanaaa~~~ Meowww~~

Si Nana yg nakal..suka btol duk atas akuarium tempat hamster ni...main hulur2 tangan...
Si Nana ni x makan hamster..tp suka main2 jer...
(Tapi ada kucing liar yg datang makan hamster ni..tetiba jer 5 ekor hilang..huhu)

Kalau letak hamster depan muka Si Nana pun..x de ler gigit..
cuma kacau, usik-mengusik jer...ahakss!

Si Hamster yg suka main sorok2....

Lepas kenyang mmg lincah ler Hamter smua ni...ahaks!!
Kalau time lapar mmg kena gigit...

Kisah Si Nana & Hamster di rumah ku....
jadi tempat aku menghabiskn sikit masaku di umah....

13 ulasan:

  1. comey comey... isk isk gerump..

    BalasPadam
  2. alaaaaa...cute!
    nak sekor hamster tu ley?
    hiiiikk3

    BalasPadam
  3. Bu Boyz : ahakss!! lembut jer bulu hamster ni...xde liar sgt klu time kenyang....

    ni lagu asal katy perry nyanyian kelly clarkson...version kelly clarkson best lg...

    Miss Izan : ley tgk kecomelannya sajer...ihikkkss

    BalasPadam
  4. ehe.
    banyak nye hamster.
    i pun ada hamster.
    but sekor je.
    sian dia.
    keseorgn.
    xde bini.
    hahaha!

    BalasPadam
  5. mal mal mal xuen mahu satu ekor jua

    boleh kan

    u update tuk i ke

    hahaha terharu

    tak pun u update xtahan i spam ur chatbox

    anyway love it

    mal mal mal u dera kucing ya?
    cakap mak u

    hahaah

    BalasPadam
  6. Nana is so cute.. mcm tuan dia.. hiks..

    BalasPadam
  7. hahahah lawak la kemaenn kucin tu x sabo nk terkam hamster tu.i like tht picta!:p

    BalasPadam
  8. comel la hmaster2 tuh!
    btw,
    nice blog u hv

    BalasPadam
  9. waaaa bnyaknye hamster dia!! jenis ape ni ek?

    BalasPadam

Terima kasih kerana sudi baca.
Segala penulisan dan penerbitan di dalam blog ini berdasarkan kepada pengalaman, pandangan dan pemahaman peribadi blogger ismiqbal sahaja. Tahap pemikiran manusia tidak sama dan mungkin boleh buat pembaca terasa hati kerana ketidaksamaan pendapat.