07 Ogos 2008

Gathering Housemates + Pizza Hut !!

Best btol makan pizza ramai2 arini ngn Bebudak umah a.k.a Housemates aku kat taman syahbandar....
lepas mkn tu lepak2 jap...

GI beli kat GIANT makanan n pizza tu..
1 pan pizza 2 org...

"Boleh amik order..? 6 pan pizza plz.."

PIZZZAAAAA.......HAUHAHAAHAHHAAA............

MAKANNNNN....!!!!!!

semoga persahabatan kekal sentiasa....MINUMM.....

my housemates......
Tapi sekarang lapar lagi, biasalah badan kecik tapi kadar metabolisme tinggi....

Apa pun ini maybe masa yg terluang utk kitorg mkn reramai camni..
biasa la dah tahun akhir,busy ngn Final Year Project (FYP) memasing...

Nota : Ada yang sebut Projek Ilmiah Tahun Akhir (PITA) , kalau orang sebut PITA memang tak tau, kalau sebut FYP baru tau...hehe

0 $type={blogger}:

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi baca.
Segala penulisan dan penerbitan di dalam blog ini berdasarkan kepada pengalaman, pandangan dan pemahaman peribadi blogger ismiqbal sahaja. Tahap pemikiran manusia tidak sama dan mungkin boleh buat pembaca terasa hati kerana ketidaksamaan pendapat.