Assalamualaikum dan Salam Alam Maya

Harini dah 08hb Sept. dah..sepatutnya buat Cabaran Hari ke-8, tapi oleh kerana asyik back-dated..teruskan jugak lah.. Draft untuk cabaran 30 hari ni pun dah siap awal-awal.
Jadi untuk cabaran Hari ke-6 seperti di bawah:-

     Hari 6 #Cabaran30Hari - Apa Yang Saya Makan Hari Ini

  Oleh kerana update draft semalam, jadi bercerita pasal semalam jer la.. Apa yang aku makan hari tu..Kenny Rogers' Roaster di Alamanda Mall, Putrajaya (Oleh kerana aku menyewa di Putrajaya)

1/4 Ayam dengan Smoked BBQ Sauce
  Aku makan sini sebab belanja kawan aku yang gigih menjaga Sugar Gliders aku selama 2 minggu (sebab aku bercuti balik kampung, nak hantar boarding lebih kurang jer kos belanja..)

Jadi menu yang aku pilih 1/4 Roasted Chicken with Smoked BBQ sauce, 3 Side dished:- ntah-apa yang macam macaroni cheese, coleslaw, salad, vege (tomato) soup dan Air tak-ingat-nama-pelik-pelik dan muffin chocolate.

Komen:
- Ada satu side dish tu masih sejuk macam baru keluar dari chiller.
- Smoked BBQ best.

Nota: banyak post ketinggalan lagi ni dalam cabaran 30 hari.