Assalamualaikum dan Salam Blogging

Terus direct to the point je la demi memastikan cabaran 30 hari ini berjalan walaupn tak sempat nak berjalan-jalan ke blog orang lain (blogwalking)

Hari 18 #Cabaran30Hari - Siri TV Kegemaran

Sekarang jarang dah tengok TV sebab dah boleh download TV Series kegemaran tu. Jadi istilah 'TV' hanyalah dari segi nama tajuk padahal bukan tengok di TV pun. Tengok TV agak bosan sebab tak boleh nak 'pause' dan selalu banyak iklan.


1. Dulu semasa zaman sekolah menengah suka sangat tengok TV Series 'Angel' . Sampai sanggup turun ke dewan makan yang ada TV untuk tengok cerita ni semasa tinggal di asrama.

2. TV Series kegemaran yang 'Download' ialah Anime. Untuk senaraikan anime ni lebih daripada 5 ni. One Piece, Bleach, Tokyo Ghoul, Log Horizon, Sword Art Online dan kebanyakkan anime siri yang banyak bagi motivasi.

3. TV Series yang download lagi ialah The Vampire Diaries, The Originals, Friends, dan tak ingat dah.

4. Ada satu Siri TV Cina-Malaysia yang di tayangkan tengah malam pun follow jugak. Cerita yang pasal 2 orang rupa sama dari 2 darjat berbeza.

Siri TV ni banyak layan semasa lapang dan jika jalan cerita yang menarik