Beberapa entry sebelum ini aku meng'update' blog menggunakan applikasi android yang di panggil 'BloggerDroid' di install di dalam Smartphone HTC Wildfire ni..Walaupun agak kecil, cepat habis bateri tapi terpaksa lah meng'update guna phone coz laptop aku rosak!!!!

Situasi Laptop Rosak: sedang asyik melayan drama Korea "Fugitive Plan B" Episod 15.. tup..tup..laptop terpadam sendiri... oleh kerana menggunakan Laptop acer processor intel celeron yang tidak tahan panas, aku sedapkan hati; "ahh biar dulu la...".

Kemudian On skali lagi di tulis "Cable not Detected", "Operating System not Found"... huhu...kemudian aku bawak pergi ke kedai komputer minta cek, dia bagitau "ini hardisk dah kong! Memang tak detect power, data tak boleh amik, kena tukar baru ..."
Internal Hardisk 320GB = RM210; 500 GB = RM250.

Oleh kerana adik aku nak bertukar dari Notebook ke Laptop Netbook, jadi dia trade-in la notebook dia pada aku.. jadi terpaksa la aku bersabar menunggu notebook tersebut... Dan sementara itu, aku update la menggunakan app bloggerdroid ni... cuka search keyword "blog @ blogger" di Google Store, Install dan Guna...
Published with Blogger-droid v2.0.9