Akhirnya 14/06/12, IX telah menerima order online daripada hearbeat.my! iaitu Button Badges sempena event group kami; UMVC-VEDFAM! Hasil design IX sendiri….
IX design, order dan transfer bayaran pada 12hb, kemudian pada 13hb. tu pihak heartbeat.my confirmkan order dan bagi tracking number bagi pos via skynet dan pada 14hb, IX menerima bungkusan Button Badges ni di atas meja opis!! Cepat dan tepat jer!!
ini lah hasil tempahan via heartbeat.my. menepati citarasa gitu.hehe!!
Ini lah salah seorang muka customer hearbeat.my yang berpuas hati dengan penghantaran barang online ni!!
Close-up!! Button Badges yang cool! pasni sure nak tempah dengan hearbeat.my lagi la. Selepas pembelian dengan hearbeat.my, diorang bagi baucer diskaun 10% untuk pembelian seterusnya serta dapat komisen 20% coz IX join affiliate heartbeat.my ni!!
p/s: kalau korang ada idea kreatif untuk letak kat cawan, mug, kaca, bantal dan lain-lain, leh join Heartbeat.my ni! Pastu leh dapat baucer diskaun dan komisen diri sendiri lak tu…berbaloi-baloi!!