Hola! Hearbeat.my ni memang dah agak lama join tapi ini adalah kali pertama aku order barang dengan hearbeat.my ni. Barang yang aku order adalah ‘badges button’ yang bentuk bulat tu…

Badges-button sempena event our Group ‘UMVC (United Malaysian Vlog Channel’ iaitu VEDFAM (Vlog Everyday For A Month). With my own design. Very limited edition. Aku TER’order’ 4 biji je. lucky draw sorang setiap bulan. Dan satu lagi aku punyer! (for sample!)
Hadiah ni adalah hasil inisiatif sendiri since aku bahagian promoting..eceh! Jadi, spend a bit for lucky draw contest sempena VEDFAM yang diadakan kali kedua ni sepanjang 3 bulan. Jad, setiap hari selama 3 bulan, anda boleh lihat video blog yang di hasilkan oleh Vlogger-vlogger malaysia di channel UMVC kami!!


Aku dah tempah online heartbeat.my semalam, selepas order 4 biji badges-button dengan kos penghantaran RM7. Hari ini diorang dah send emel mengatakan dah pos dan akan terima pada 3 hari bekerja via skynet.

jadi, nantikan siapa Vlogger VEDFAM yang bertuah dapat limited edition VEDFAM Badges-button ni!!

p/s: since aku join affiliate heartbeat.my yang tergantung atas blog aku tu, walaupun beli dengan harga RM32, tapi aku dapat komisen self-purchase 20% dan voucher 10% untuk pembelian seterusnya! awesome!! ni sayang heartbeat.my ni… Leh design sendiri dan beli sendiri dan dapat komisen lak tu. Join la hearbeat.my. berbaloi-baloi.