Experimental wire-craft semakin menarik minat aku, walaupun sekadar amateur, tiada belajar dari memana sumber. Cuma sekadar sifat ingin tahu yang agak tinggi.

Kali ni aku wire-craft ‘I ❤ blog’ bookmark. Pada mulanya nak buat keychain wire-craft jer, tapi dah terbuat besar lak, terus claim jadi bookmark, ok la, leh wat bookmark planner book aku.

IMAG1731

tak pasti panjang artistic-wire yang di gunakan, kalau untuk komersial ia perlu di ambil kira sebagai kos. tapi untuk experimental, guna wire-craft balance jer.

 

IMAG1735IMAG1740

Gambar di sebelah kiri ialah “I ❤ blog” bila di gunakan sebagai buku, dan gambar di sebelah kanan ialah di sebalik muka surat selepasnya.

BacaNotaSahaja: Rasanya kalau aku membuat Give Away ‘Exclusive Wire-Crafts’ ada sambutan tak? T__T