Hari (14hb) ni baru genap sebulan aku kerja. Rasa seperti cepat je masa berlalu. Minggu ni kerja aku agak padat la. 7 hari bekerja dalam minggu ni (isnin-ahad). Ada jer overtime yang kena buat. Arini (ahad-isnin-13-14hb), paling lama overtime. Ni dah 3pagi masih tak siap lagi packaging tolong bahagian functional food (HACCP area) menyiapkan lebih kurang 26ribu sachet tea gaharu! Setakat jam 3pagi ni. Baki 12ribu sachet kena kira,packaging dan print.

Update via blogger-droid. Walaupn takde internet lagi, leh taip dulu sebelum dapat wifi pulang nanti terus publish je.

Wargh! Blom balik lagi! Dh jam 6.30pg ni.  Lebih kurang 15 jak kerja! Tapi aku dah biasa stay up dan biological clock untuk stay up pn masih berbaki, so, should not be a problem la.

,

Nota: stakat jam 4.20pagi; 14hb. Baki tinggal 8ribu sachet lagi. Esok ada budak praktikal kl nak datang melawat.huhu


Recent:still tinggal 5ribu sachets lg.huhu


Published with Blogger-droid v2.0.1