Pagi tadi sedang online on-bed terima satu panggilan telefon dari nombor yang familiar.
"Hello, Esok awak datang interview yer...Jam 3:00 Petang"
 Huh?? Ni bukannya Walked-In Interview... Dan aku di Terengganu... Tempat Interview tu di Bukit Jalil, KL!! Lebih kurang 8 jam perjalanan naik bas tu, bas pun ada pagi dan malam jer...Nasib la tiket bas ada lepas raya ni...pheww~~

Yeah i know it is too rush but you know what, i really really don't care because this is what i am waiting for, this whole Ramadhan and Syawal Month.

Aku raya pun memang completely takde feeling, takde raya rumah kawan, rumah sanak saudara, rumah jiran..takde!! 

Harap-harap ini berbaloi untuk jangka masa depan yang panjang...

Note : Wish me luck eh?? Wish me do the best..Luck is Takdir from Allah.

Nak kemas!