Semasa ber'blogwalking' beberapa hari lalu, terjumpa satu entriy yang tak ingat dari blogger mana pasal 'Create Own Avatar' sendiri ni....Tunjukkan skill wat avatar korang sendiri *kalau nak wat bajet hensem/cun ker leh la ni...

Sama tak? hahah


1# Klik LINK ni...Face Your Manga

2# Pilih Gender : Male/Female

3# Teruskan pilih bentuk, gaya, dan lain-lain untuk avatar anda

4# Bila dah siap, isikan form dulu. *ia akan hantar satu download link pada e-mail anda.

5# Klik Link dan Download jer..





Sama tak ngan 'abang botak' kat header tu??? huhuhu~~ Cam tak ngamm jer...