contest haiwan peliharaan...Tak tau la awesome ke tidak gaya ni, tapi bagi aku agak jarang di lihat kot....



Gambar Meoww dari Mr. Ix~~




Kucing ni memang nakal, baru jer beli ikan hiasan dah nak main2 lak,,




Letih main2, minum lak dier..




Dua-dua dalam kenangan.. suka.suka.

JOM JOIN CONTEST GELAGAT HAIWAN PELIHARAAN NI!




Klik banner kalu nak join...



1.  korang follow blog FOF and SHE WINTER


bukan pe.. sng tok tau update psl contest ni...


tol x? tp klu xmau. pon xpela.. its ok..


tidak memaksa korang memfollow...





2. like fanpage ni: SINI





3. letak tajuk entry tu "Contest Gaya Awesome"





4. korang letak banner atas tu kat blog korang and linkkan ke blog FOF


then letakla gmbr2 pet korang yg comey2 tu..


korang nk letak byk2 pon boleh.. tp nnt FOF n she winter akan pilihla


yg mana lgi awesome.. k?





4.  then tinggalkan url korang kat bhgian comment k?





hah lgi 1, kalau korang nak tag spe2, tag la..


xwajib pon   :)






tu je. senang jekan?? hehe.. 


mehla reramai join ye contest yg tak seberapa ni..






closing date:  26 ogos 2011  (11:59 pm)






hadiah lak:


1>  adiah rahsia dari FOF and shewinter


2> topup rm30 from miecyber