Hari ni (30/04/11) genaplah 5 hari aku berkerja Part-time di khemah barangan Singer (dengar kata ia kali pertama wat jualan camni..). Not bad jugak la dengar kata KT Section Manager tu dengan jualan sini, target market yang utama adalah penduduk kampung.. Dengan pembayaran deposit yang murah, cara pembayaran bulanan pun mudah, syarat pembelian yang tidak rumit.

DSC00015

Mission Accomplished!

List-To-Do-kot :

Boleh lah ringankan beban skit untuk berbelanja untuk ke Kursus tu nanti… Jom Shopping!! (sesorang jer.. Usha—Beli—Balik; no window shopping)

Dan; aku nak gunting rambut aku yang ikal mayang ni..huhu! (tak seswai rambut panjang..)

Copy/Download software/movies/games untuk wat stock.

Seswai tak aku nak cari ‘Pet’, sekor dua buat peneman? ingat nak try ‘The Bettas’ a.k.a Ikan Laga jer.. lagi…

p/s; rasanya takde per untuk komen kot..haha!