Dalam entry lepas aku ada sebut pasal Hasilkan Arts bertajuk :
"The Fragile Butterflies" a.k.a "Rama-Rama Rapuh"
Dan hasilnya bertapa rapuhnya Rama-Rama itu...
(stand tu  guna dawai tembaga jer...)



Kalau korang ada terjumpa 'bangkai' serangga dalam keadaan sempurna.. Mungkin boleh dijadikan koleksi...dengan kos yang murah jer.. D.I.Y (Do It Yourself)

p/s: Idea untuk 'awet' guna 'varnish' ni terlintas jer (ilham per ntah -Try 'n' Error-), asalnya cuma nak kilatkan koleksi Sea Shells jer...Pasni dah ada idea untuk Koleksi, kena pastika fizikal elok la pasni..

p/s #2 : Koleksi serangga tu memang dah tersimpan dalam botol bilik aku dalam jangka masa 2 tahun gak la..tapi fizikalnya dah tak sempurna akibat terjatuh, alih-letak, di makan semut... Pastikan koleksi anda kering dahulu, jika tak akan dihurung semut..