Sesaja berangan Jumlah komen yang banyak ribu-riban walaupun 0 orang komen pun...hahaha!!


[Tutorial ni hasil Google dan jumper result dari pada Link : Hubpages]
1# Buka 'Dashboard',   'Design',   'Edit HTML' (p/s: Rekemen 'Download Full Templates sebagai Backup.)
2# Search/Cari code dengan menekan 'Ctrl + F' dan cari code :  ]]></b:skin>
3# Paste-kan code ini :
  a.comment-link:before{content:"9";}     
sebelum atau di atas code   ]]></b:skin>

Nota : Pada code   a.comment-link:before{content:"9";}   tu...anda boleh ubah pada nilai   9  tu dengan   "Pengkomen Baik  9"  tapi pastikan ia berada dalam "" tersebut.
Contoh yang aku guna seperti dalam gambar tu :
a.comment-link:before{content:"Pengkomen Baik 9";}
Tambah paper jer sebelum komen tu...Tadaa! Berangan dah jumlah Pengkomen Baik 91 Orang...!! Hhahahha!!

Nota :
Tutorial Lain berkaitan Komen :
Tutorial#9 : Tambah [Reply Comment] Button 
Tutorial#8 : Highlight Admin Comment