Pagi tadi semasa aku ber-motor-an s on the way menuntut kupon breakfast percuma dari McDonald, aku ternampak satu banner pasal open interview/ temuduga terbuka...Since, banner tu tepi jalan, takkan nak berhenti lah tengah simpang tu..so, menjeling-menjeling dan terus menjeling walaupun tak bertentang.. 
Sampai McD dan beratur lama gak la pagi tu menuntu kupon breakfast dari McD..

Kelihatan beberapa orang menggunakan Kupon breakfast Mcd tu, ada yang dari template, ada yang fotostat event, ada yang amik dari surat khabar...Maybe ada orang bagi ke macam aku...
Selepas makan, bertolak balik dan menjeling lagi banner tu...dan..ia Temuduga terbuka dari Jobsmalaysia.

Program Penempatan Pekerjaan (3P) Anjuran JMC Terengganu
Tarikh : 26 & 27.3.2011 (Sabtu & Ahad))
Masa : 9.00 pagi-5.00 petang
Tempat : Terengganu Trade Centre (TTC), Padang Hiliran Kuala Terengganu


So, untuk sesiapa yang ingin mencuba nasib tu, mari kita meramaikannya!!

Itu adalah tarikh terdekat la, ada lagi yang berpusat di Daerah, Negeri lain...
Boleh semak di Laman Utama Jobsmalaysia, Bahagian Aktiviti Dan Peristiwa atau download file PDF di LINK INI.