Ingat nak wat sesi lepas geram ni...Tapi, orang macam dia ... layak ker? Memang aku sayang ko dulu.. tapi sekarang... ??

Situasi Status FB :
Aku wat satu status FB "Blaa...bla...bla...bla...", 
Pastu dia reply : 'Benda tu pun nak kecoh, pasni wat press conference la.'
Pastu aku copy-paste ayat yang sama dia cakap kat semua status FB dia yang memang ngam-ngam matching semua status dia ngan statement dia tu, pastu mula lah nak melenting tak tentu hala kutuk-kutuk aku...

Point aku : Walaupun benda sama yang ko cakap kat aku, pastu aku balas benda sama tu kat ko..ada aku melenting macam ko melenting.

Situasi 2 :
Ko dah tinggalkan aku hampir setahun, kenapa ko nak sindir2, perli2 aku lagi...? walaupun status ko tu umum, tapi aku tau niat ko sindir, perli aku..sudah2lah stalker aku!!

Situasi 3 :
Ko kata aku tak matang coz tak menerima pendapat orang lain.. Masalahnya adakah orang lain dapat menerima pendapat aku bila aku bagi pendapat aku tentang pendapat orang lain? Selagi pendapat ko aku boleh persoalkan dan tak memuakan hati aku, aku tetap nak tanya..ko tak dapat terima ker?

Ko ingat lagi masa aku nak wish birthday kat ko? pastu ko reply makin hamun kat aku...? aku tetap bagi hadiah kat ko... tapi masa birthday aku? ko tinggalkan aku gitu jer...arghh!!
Ko mungkin kata tak mungkin manusia ada darah banyak gitu, tapi manusia macam aku darah banyak tu adalah mungkin......

Anyway, aku buat cerpen tu untuk ko.....
Aku tak perlu kesian ko... Kesian la diri sendiri.....

p/s: nak publish ke tak nak? nak publish ke taknak?