*sigh... Sedang chat ngan SCC dan kawan aku sorang, tetiba je laptop aku menjadi 'hang' untuk tempoh lebih dari 30 saat (agak-agak poyo jer). Baru je kurang 1jam aku terlintas untuk format laptop Aceron aku ni. Meragam la plak. Bukan kes lactose-intolerant . Nasib baik aku ada 'burn' Windows 7, so, re-install jer la..Win 7 Home Premium 64bit Original.. Sambil menunggu installer ni, aku membersihkan koleksi serangga mati yang dah lama terkurung. struktur badan bugs ni pn dah kejang dh. Nak awet secara betul aku tak tau lagi. Wat masa ni 'home made' awet guna varnish je. Senang nak display. -------via Sony Ericsson P1i--------