Masalah kecurian kabel TM belom setel lagi, jap lagi nak menziarahi TM la..saja tanya khabar lama tak jupe ...huhu... kali ni online kat McD 24jam yang terletak di antara Mydin Mall da Giant jer..
1- cek emel.
2- update emel pasal free domain melalui GelakJe da NetKL
3- makan Quarter Pounder Large Size.
4- cek FB.

p/s 1 : Tak pernah cuba lagi Microsoft Words yang ada New Document-- Blog Post tu...ada sesaper pernah cuba tak?
p/s 2: maaf skali lagi coz tak dapat nak comment dan follow back.
p/s 3: nasib baik jupe plug yang tersorok kat meja outdoor McD ni..Nak harap ke bateri 'kong' ni...Pfft~
p/s 4: nak try auto-publish, pernah try dulu ada masalah techical menyebabkan entry tak publish.