Dah beberapa hari aku tak dapat online kat umah coz menurut ayah aku ada malaun mana ntah yang curi kabel TM, line tepon tak dapat, internet streamyx pun apatah lagi....huhu! Kali ni kena la bersiaran 'outdoor' ber online ....
Ihsan : Google
Siapalah yang sanggup wat keje tu..dah la wat dosa mencuri, pastu gadai nyawa lak tu.....
p/s: pape pun terdapat perkhabaran gembira bila baca komen blog ni... XD !

p/p/s: sorry lah yang bertanyakan pasal tutorial tu tak dapat nak reply lagi....T__T

p/p/p/s: azam nya ingat nak ubah life style in sleeping order...tp exceptional lah malam ni...design2 cantik2, perah otak nak pilih nama baby..