Salam Hari Isnin.. Ada Sesiapa Puasa sunat hari ni?? 
Okay! Straight to the point...Cuma lintasan akal jer...
Aku lebih suka letak tutorial link/entries pasal tutorial pada Blog sendiri.. Mungkin ada terlintas pada pembaca/pengkritik bebas, "Blog hampeh camni nak wat tutorial....?
jadi, Letak tutorial link/entries pasal tutorial di dalam blog sendiri ni dapat :

(1) Membantu Pembaca/Blogger lain yang singgah ke blog kita mengetahui pasal Tutorial tersebut,

(2) Lain blog kemungkinan punyai lain pembacanya.. tapi terdapat juga 'overlapping' followers/readers kan.. 

(3) Sebagai simpanan/backup diri sendiri untuk mengubahsuai blog sendiri pada masa akan datang.. Contoh: aku selalu jer tukar template, dan kadang2 lupa backup template...so aku just refer pada entries tutorial lepas jer...tanpa perlu menghabiskan masa untuk Blogwalking/google mencari tutorial mengemaskini blog.

(4) Jika tutorial tu daripada Blogger lain, jangan lupa bagi kredit yer..sebagai tanda terima kasih..(sesambil naikkan blog traffic)

(5) Memastikan blog sentiasa update dan dikunjungi..Maklumlah, Blogger sekarang semakin berkembang... Mana tau Blog anda terkeluar semasa Carian Google/Yahoo/Bing/MSN Search ker kan....

p/s: sesaja jer wat entry untuk update blog ni...sementara download movieS.. (huruf S di situ yer...!!)
p/s/s : Aku cuba minimizekan masa di depan laptop di siang hari coz masa siang ada matahari, peluang untuk menikmati suasana luar...Nanti malam, baru habiskan masa dalam rumah...