Kali ni rajin lah Blogger Vaithis kiter Tag Ixbarr Khan ni join "Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011" oleh Si Luncai sorang ni....
1.Buat entri bertajuk : Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011 [Sudah...]
2.Letak Header Hikayat Si Luncai [Sudehh...]
3.Jadi follower blog ni. (taknak follow pun takpe..tiada paksaan) [Sudahh Follow-Mollow]
4.Tag seorang rakan blogger lelaki dan seorang rakan blogger perempuan. (nak tag ramai pun boleh.)
5.Pastu postkan link entri korang ke ruangan komen entri ni
6.Blog-blog yang join segmen ni luncai akan masukkan dalam bloglist dekat sidebar
7.Pemenang akan luncai promote blog dalam sticky post selama 1 minggu
8.Tarikh tutup 28 Feb 2011 / 11:59 PM

Tag Blogger Si Cantik : Si Comot yang Comel
Tag Si Hensem : Awang Hafiz


Haha! Sengaja aku cari pic masa muda-muda dulu, pic yang bertarikh 23 Februari 2007 (Created 24 Feb.2007), Gambar pada tahun yang lain lebih kurang tarikh yang sama. Namu tanpa kaca mata hitam, aku tak dapat menandingi kehenseman tuan blog Si Luncai itu, walaupun begitu, dengan Join Pencarian Blog Paling Hensem dan Cantik 2011 ni, tak perlu mengira paras rupa tuan Blog, aku dengan poyo-nya terperasan hensem lak. Bagi aku, Blog yang Hensem dan Cantik bagi sesi 2011 ini berdasarkan :

1-Mudah/Cepat loading Blog Page.
2-Tidak di sertai dengan Lagu yang bising/sekurangnya mp3 player yang boleh pause.
3-Mempunyai warna yang tidak terlalu silau kan mata, coz, screen laptop dah terang..Maybe warna Blog Page yang lebih redup mata memandang better.
4-Yang menjaga tatasusila, tutur bicara tulisan dalam blog, takkan la update blog semata-mata untuk menyumpah seranah jer kan..
5-dan lain-lain di fikirkan perlu.