Kali ini aku bersiaran dari Perpustakaan Awam negeri Terengganu, Kuala Terengganu menggunakan kemudahan WiFi.. Walaupun agak 'slow' tapi masih boleh update blog...
Kalau ada yang perasan atau tidak, Blog aku sudah tiada BLOGSPOT...
Coz kini menjadi :
Trima Kasih kepada GelakJer yang menganjurkan Contest yang hadiahnya berupa Domain Percuma Selama setahun ini!! [Entry Contest]

Moh kiter jenguk Tuan Blog yang bermurah hati sponsor contest free domain ni.... Jenguk2 lah yer , mana tau pasni tuan blog nak anjur contest lagi hadiah berupa domain ker... Cepat singgah sana!!
p/s: Kalau taip Link http://homosapiensz.blogspot.com/ pun masih 'valid' lagi untuk http://www.homosapiensz.com/ ... Sungguh bergaya aku rasa bila aku menaip http://www.homosapiensz.com/ ni.... macam aku nak tulis banyak kali http://www.homosapiensz.com/ .. hahha.. Berlagak giler kan aku ni.. Biasalah orang kampung dah ada blog bernama http://www.homosapiensz.com/ .. aku masih mengekalkan nama HomoSapiensZ pada http://www.homosapiensz.com/ kerana :
1-Aku telah menggunakannya lebih kurang hampir 3 Tahun dah.
2-Nama email aku pun homosapiensz@yahoo.com .. sesuai la dengan http://www.homosapiensz.com/
3-Homosapiensz adalah satu perkataan jer...takde simbol lain.
4-Seperti aku letakkan entry dulu, bagi aku homosapiensz merujuk kepada spesis manusia yang merupakan umat rasul terakhir.