ishk!! dah seminggu lebih dah aku tak dapat online kat home-sweet-home.....
Masalah curi kabel belum di selesaikan oleh Telekom lagi...
Update jap di WiFi menumpang....
Dulu aku ada join satu Contest yang Hadiahnya Domain! 
Klik ke Entry Contest 'Domain'

Melalui random.org , Aku telah di pilih menjadi salah seorang pemenang Contest tu dah .... Nampaknya tak brapa lama lagi homosapiensz.blogspot.com akan menjadi www.homosapiensz.com la...!

p/s: Sorry coz tak dapat nak reply comment Blogger dan tak dapat nak Follow-back Followers yang Follow Blog aku tu...Terima Kasih kepada yang sudi Follow dan Comment... Nanti line dah stable, aku comment dan follow balik la....