Aku ingatkan aku sorang jer leh nampak image katak ni kat sesetengah blog yang aku blogwalking, rupanya ada blogger lain yang nampak gak rupanya.. Termuncul blogger update kat dashboard tu daripada Blogger Anon dan Admiral pasal katak puru demam kuning ni..imageshack.us.

Pinjam Pic katak demam kuning ngan Admiral
Imageshack ni web yang bagi upload percuma jer kepada users untuk upload dalam web sendiri.. Contohnya, nak upload untuk edit html, letak favicon, etc. Tanpa perlu daftar, klu nak daftar pun ok gak, coz aku daftar imageshack ni untuk simpanan sendiri dan mudah trace balik.

Setelah di Google, ia mengatakan bahawa Imageshack.us telah di serang Malwares. Di cadangkan menurut Forum tu, bertukar lah ke services yang lain seperti Flickr. Photobuket etc.
Untuk membaca forum berkaitan masalah ini bleh klik beberapa link ni:

p/s: maybe sesetengah user yang menggunakan services imageshack.us sahaja akan kelihatan kata puru demam kuning ni...