Satu lagi cerita melayu yang mengalahkan filem Sembilu ni.. Maybe orang cuma curious jer kot... atau filem ni betol2 'WOW!' ?
Jadi, aku malas nak huraikan kalau citer tak brapa menarik perhatian aku ni.. Honestly, dari awal hingga 15 minit terakhir aku fast-forward dengan kelajuan 2x, 3x.. So, diorang cakap macam kartun ler... Tapi leh jer follow plot coz plot dia tak terlalu complicated, subtitle pun mudah faham, so, Aku tengok sorang-sorang dalam bilik dengan tingkap terbuka dan belakang rumah aku ada semak-samun. Point nya- tak seram pun...

RATE : 1-2/5
p/s: pesakit jantung, pompuan mengandung tidak digalakkan menonton kerana ia mungkin memudaratkan coz mungkin anda akan tergelak-gelak separuh mati apabila tengok cite ni...

p/s: 1st time Jom Heboh di Terengganu.. Malas btol nak gi.... Biarkan..