Tetiba je tergerak hati aku mengangkat ganggang telefon rumah walaupn takde sesapa call, pastu aku terdengar bunyi "tutt....tuuuutttt....tuttt....."

Wahhh!! tersentap kesengihan aku mendengarnya...dah lebih kurang 2,3 Minggu gak la tak dengar bunyi tu kat telefon rumah ni sejak Kes Kecurian kabel dulu-dulu...

Banyak kena edit ni sejak tukar domain baru ni...
Bila dapat online jer terus aku update blog ni berkongsi kegembiraan kepada semua pembaca.....kan..rasa cam artis lak...bwahahaha!