Tak tau ler camne aku boleh TERdemam lak... Suhu badan rasa ok jer..cuma deria rasa menjadi sensitif lak dengan suhu sejuk. So, berselubung jer dengan selimut ke hulu-ke hilir dalam rumah ni.

Maybe coz, 3 hari berturut-turut aku main panas kot.. Maklumlah naik moto jer, dah sampai berbelang tanned  tangan aku ni akibat sunbath. Honestly, entry yang merapu so, aku disabled comment yer... Sure takde sape nak komen entry merapu ni. 

agaknya, 1st time demam dalam beberapa bulan ni, @ setahun ni? Antibodi sentiasa upgrade kan.. Ada je kuman, baru yang berevolusi menentang antibodi manusia.

p/s: nak gi Jom Heboh kat Dataran Shahbandar pun dah tak de mood. 
p/p/s: nak layan Hantu Kak Limah Balik Rumah yang siap download tu pn, takde feeling... Layan Glee, Supernatural, Vampire Diaries jer kot..

Fever in February on Friday, not very Fabulous .