Kali ni aku cuba untuk wat "Pendant" a.k.a Loket coz tali tu beli kat pasar malam aritu terperap jer atas meja study tu...
Pemilihan bentuk Kaca Laut a.k.a Seaglass ini, yang bersesuaian untuk di jadikan Pendant coz bentuknya ala-ala taring (fang).macam Red Indian/Orang Asli yang wat Pendant daripada Gigi Taring Haiwan seperti Harimau, Buaya etc. sebagai simbol kebanggaan diri (personal) mereka.
Ini Sekadar 'Display' a.k.a Pameran sahaja yer coz 'Pendant' ni telah di''COP' oleh seseorang....
Testing kat diri sendiri dulu..Dah mintak pendapat dari Mama & Papa..Nice la diorang kata...
FOR DISPLAY ONLY yer.....

p/s: segan lak nak letak pic sexy ala-ala gigolo pakai pendant ni..hahhaha